Снимка: Istock

Съставки:

  • 250 г сирене маскарпоне – от хладилника
  • 250 мл студена течна сметана за разбиване
  • 1 чаша сварено и охладено кафе
  • 80 г пудра захар

Приготвяне:

  • Сложете в купа маскарпонето и го разбъркайте.
  • Добавете към него сметаната и започнете да разбивате с миксер.
  • Малко по малко добавяйте захарта, докато разбивате.
  • Когато сместа започне да придобива пухкава консистенция, добавете и кафето малко по малко.
  • Продължавайте да разбивате.
  • Разпределете муса в чаши и по желание украсете с натурално какао, настърган шоколад.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase